De nieuwe website is online

Screen Shot 2015-04-13 at 13.41.40.png

Na een lang voorbereidingstraject is de nieuwe website van het Refluxziekte Expertisecentrum online!

Op onze nieuwe website leggen we uit wat de functie is van het maagzuur, wat voor goeds dit voor u betekent maar ook welke klachten u van het zuur kan ondervinden.

Brandend maagzuur is één van de meest voorkomende kwalen waar vrijwel iedereen in Nederland wel eens last van heeft. Ongeveer een kwart van alle volwassenen heeft maandelijks klachten, 1 op de 20 mensen zelfs dagelijks.

Op de website vindt u een duidelijke uitleg over hoe deze klachten ontstaan, wat de mogelijke oorzaken zijn en ook wat u zelf kan doen om deze klachten af te laten nemen.

We hebben ook een aparte pagina ingericht voor zorg-professionals waar we dieper ingaan op het ontstaan, de diagnostiek en behandeling van refluxziekte. Hierbij maken we gebruik van de meest actuele medisch-wetenschappelijke literatuur om een compleet, helder en objectieve weergave te geven van de actuele stand van zaken.